Köp vin online och anordna fest på webbyrån

Det finns många anledningar att fira: Ni har lanserat en ny tjänst, uppnått ett mål, fått en stor kund eller så fyller någon år. Som företag kan det också vara smart att bjuda in kunderna på fest och mingel. Köp vin online och anordna fester för både medarbetare och klienter.

Köp vin på nätet

Det är skönt att kunna köpa vin online. Då kan ni tillsammans besluta vilka vinflaskor som ni vill ha, beställa och sedan få dem levererade till byrån. Att ha några extra flaskor liggande i ett förråd gör ju inte heller någonting. Perfekt att kunna öppna en flaska om ni fått en stor klient eller ska fira att det är semester. När ni ska köpa vin på nätet är Vinoteket ett bra val. Förutom att de levererar hem till dörren, så har de ett stort utbud av olika viner och kan även tipsa om bra vin- och middagskombinationer. Varför inte köpa in ett par vinflaskor från ett mindre land som Georgien som ett komplement till goda franska och italienska viner? Gå in på Vinoteket för att köpa vin på nätet och anordna roliga fester på företaget.

Fest på webbyrån

För att dina medarbetare verkligen ska trivas är det smart att bjuda in till fest, middag och fika. Om de flesta av er jobbar hemifrån eller är frilansare är det viktigt att träffas och umgås för att lära känna varandra. Skapa bättre relationer som kommer ge mer kreativitet och smarta lösningar. När du ska anordna festen är det klokt att även köpa in alkoholfritt vin, för de personer som av olika anledningar inte dricker alkohol. Idag finns det många goda alkoholfria viner och ölsorter att satsa på, så alla kan dricka något gott. Förutom vin vill ni naturligtvis äta något. Är det ett enklare mingelparty passar det med ostar, frukt och en godare skinka. För en mer intern företagsfest passar det bättre med middag och dessert. När du beställer vin på Vinoteket kan du då antingen utgå från maträtt eller vinsort. Sajten hjälper dig att skapa en hel måltid. Det finns även goda dessertviner att njuta av.

Anordna fest online

Som reklambyrå kan det vara lite extra smart att anordna en fest online. Så att medarbetare och frilansare som inte bor och arbetar på plats kan vara med. Ni kan också anordna en fest online för era klienter eller skapa en happening för att marknadsföra er. Bjud in presumtiva kunder till ett online-event. Om ni anordnar en fest med bara särskilt inbjuda gäster kan ni rent av köpa vin på nätet åt dem som sedan levereras till deras företag eller hem. Ett smart sätt att både behålla och få fler kunder. Då bjuder ni både på fest och skapar djupare relationer, samtidigt som ni är klimatvänliga eftersom alla håller sig hemma.