Förbättra webb och reklambyråns kontor

För att kunna jobba på ett bra sätt och trivas på kontoret är det viktigt att tänka till. Det är exempelvis lika betydelsefullt att ha rätt kontorsmaterial som gott kaffe på webb och reklambyrån för att både du och medarbetarna ska trivas.

Ha ett lager av kontorsmaterial

När det kommer till kontorsmaterial är det viktigt att utrusta kontoret med bra material. Det är även betydelsefullt att det alltid finns kontorsmaterial att tillgå. Exempelvis är det bra att alltid ha kopieringspapper, tejp, pennor, post-it lappar och anteckningsblock. Ett tips är att lägga upp ett lager med kontorsmaterial för att aldrig stå utan. Fråga medarbetarna vad de behöver för kontorsmaterial för att kunna jobba på ett bra sätt. Låt dem exempelvis få bestämma vad de behöver till sitt skrivbord.

Detaljer gör skillnad

När du beställer kontorsmaterial kan du samtidigt beställa kaffe, fina muggar och något gott att äta. Alla små detaljer på ett kontor gör skillnad. En medarbetare på webb och reklambyrån kan arbeta effektivare och känna trivsel på jobbet när rätt saker finns tillgängliga. Att kunna få en god kopp kaffe på rasten har en stor betydelse. När alla på kontoret mår bra kommer det att spegla sig i arbetet.